Christine Tind Johannessen-Henry og Hans Raun Iversen (red.): Mangefoldet tro og sjælesorg : multiplicitet som vilkår for mennesker, møder og samtaler (Tidsskrift for Praktisk Teologi, 2021)
Mangefoldet tro og sjælesorg