Kåre S. Fuglseth og Catrine T. Halås (red.): Innføring i praktisk kunnskap (Nordic Journal of Practical Theology, 2022)
Kåre S. Fuglseth og Catrine T. Halås (red.). 2021. Innføring i praktisk kunnskap: Anerkjennende, kritisk og konstruktiv praksisforskning Oslo: Universitetsforlaget