Christine Tind Johannessen-Henry og Hans Raun Iversen (red.): Mangefoldet tro og sjælesorg : multiplicitet som vilkår for mennesker, møder og samtaler (Nordic Journal of Practical Theology, 2021)
Mangefoldet tro og sjælesorg