Ex Libris (Nordic Journal of Practical Theology, 2013)
Marie Farstad:Skammens spor. Avtrykk i identitet og relasjoner.Jan-Olav Henriksen & Kathrin Pabst:Uventet og ubedt: Paranormale erfaringer i møte med tradisjonell tro. Anna Dalaker:Tro – en kilde til livsmot? Håpets mysterium når sykdom preger livet.William Edward Hull:Strategic preaching: The role of the pulpit in pastoral leadership